Waarom samenwerken?

10 jaar ervaring. Ik werk al meer dan 10 jaar als webdesigner en -developer. Daarbij hielp ik al tientallen freelancers, zelfstandigen, kmo's en verenigingen bij het bouwen van hun website of webshop. 

 

Voor ondernemers. Ik werk het liefst met ondernemers en bedrijven die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Hen voorbij de typische online zorgen helpen, daar haal ik het meeste voldoening uit.

 

Mijn doel? Ik wil websites bouwen die ondernemers iets opleveren: meer aanvragen, inschrijvingen en verkopen. Dat doe ik door technische kennis, design skills en ondernemerservaring te combineren. Ik bouw een website in functie van de specifieke problemen die je wil oplossen.

 

WordPress specialist. Ik ben ervan overtuigd dat WordPress de beste oplossing is voor zelfstandigen en KMO's. Stabiel door de open source, flexibel uitbreidbaar door een enorm ecosysteem van kwalitative plugins. 30% van alle websites wereldwijd draaien op WordPress, ook bekende merken zoals Airbnb, BBC, Sony, Mercedes, ...

 

Lange samenwerking. Een website is niet af wanneer hij online staat. Daarom wil ik een partner zijn waarop je langere tijd kan vertrouwen. Ik help snel en in mensentaal bij vragen en denk strategisch mee om je website stap per stap beter te maken. 

 

Openheid. Ik ga voor positieve samenwerkingen gebaseerd op goede communicatie, transparante prijzen en eerlijke feedback op je suggesties. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Vrijblijvende offerte ontvangen?